Boottrailer huren Groningen

U bent op zoek naar een trailer voor uw boot maar wil deze niet direct aanschaffen. Wij verhuren voornamelijk boot trailers in de regio Groningen (Friesland, Drenthe, Groningen) vanaf 30 euro per dag. Wij hebben verschillende trailers in de aanbieding, voor boten van 50kg tot 2000 kg. Wij hebben trailers voor een rubberboot, sloep, kielboot, consoleboot of zeilboten. Voor bijna ieder type boot hebben wij een trailer voor u klaarstaan!

De aanschaf van een trailer is prijzig, terwijl u vaak de trailer zeer minimaal gebruikt. Mogelijk alleen voor tussentijds vervoeren van uw boot van ligplaats naar winterstalling. In dat geval kan het huren van een trailer uitkomst bieden. U huurt een trailer voor een korte periode. U hoeft geen prijzige trailer te kopen en het is ook geen sta in de weg als de trailer niet wordt gebruikt. Huren is makkelijk en voordelig!

Wij zijn gevestigd in het noorden van het land, in de stad Groningen. Wij kunnen boottrailers in heel Nederland verhuren en/of afleveren.

Wij hebben diverse professionele, gegalvaniseerde trailers tot een maximaal draagvermogen van 2000 kg. Indien u op zoek bent naar een draagvermogen > 2000 kg dan kunnen wij altijd een poging wagen deze in ons netwerk te regelen voor u.

U kunt uw gehuurde trailer onder andere gebruiken voor de volgende activiteiten:

  • Vervoer van of naar jachthaven
  • Vervoer van of naar uw onderhoudsbedrijf
  • Vervoer van of naar uw winterstalling
  • Vervoer voor de aankoop of verkoop van uw boot

Een boot trailer huren? Vraag direct informatie aan.

    Ik wil de trailer graag op een locatie afgeleverd krijgen.

    U ZOEKT? WIJ VINDEN

    Zoekt u een boot en vindt u hem niet in ons assortiment? Behouden Vaart Watersport helpt u graag bij het vinden van uw boot. Laat ons uw wensen weten en wij vinden in ons netwerk de geschikte boot voor u!