Mijn visie

Wie ben ik? Mijn naam is Sander.

Vanaf mijn allerjongste kinderjaren was mijn interesse voor het water en boten groot. Zeilkampen, hobbyboten, wedstrijdzeilen, bootvakanties, watersporttrainingen en nog meer. Dit is tijdens mijn tienerjaren, studiejaren en daarna nooit verdwenen. Ik besloot van mijn grote passie mijn werk te maken en op deze manier de liefde voor watersport ook op anderen over te dragen.

De kracht van Behouden Vaart Watersport

Ik selecteer en bied complete, trailerbare en vaarklare boten aan. Inmiddels ken ik de essentiële ins en outs voor een juiste selectie en heb ik vele landelijke watersport contacten. Dit deel ik graag met U. Omdat het botenaanbod persoonlijk, zorgvuldig en met passie wordt geselecteerd is en blijft Behouden Vaart Watersport kleinschalig met een beperkt, maar uniek botenaanbod.

De kleinschaligheid, het ontbreken van overhead en de met zorg en passie geselecteerde boten zorgt dat het aanbod uniek en betaalbaar is. Behouden Vaart Watersport staat dan ook garant voor ontzorgen en ultiem vaarplezier.

Water is mijn passie
water is mijn leven,
water is mijn passie,
op het water heb ik lol,
ook al ben ik er maar even.
even naar de vrijheid,
even geen gedachten.
kon ik maar weer terug…
terug het water op

SANDER

U ZOEKT? WIJ VINDEN

Zoekt u een boot en vindt u hem niet in ons assortiment? Behouden Vaart Watersport helpt u graag bij het vinden van uw boot. Laat ons uw wensen weten en wij vinden in ons netwerk de geschikte boot voor u!