Winterstalling voor uw boot in Groningen

Het vaartseizoen duurt veelal tot medio september / oktober en dus breekt rond de herfst de tijd weer aan om uw boot uit het water te halen. Wij bieden u een veilige en overdekte winterstalling in de stad Groningen, middels overdektestalling.nl. Wij hebben plaats voor boten tot een maximale lengte van 15 meter, met of zonder trailer. Ook bieden we haal en breng service.

Wilt u meer informatie of u eenvoudig uw prijs berekenen voor bijvoorbeeld de winterstalling, dan verwijzen wij u door naar:

www.overdektestalling.nl

Overdektestalling is een onderdeel van behoudenvaart watersport. 

Indien u niet in de mogelijkheid bent om uw boot te halen en/of te brengen dan kunt u gebruik maken van onze haal & breng service. Wij halen uw boot op in de haven of ligplaats en plaatsen uw boot netjes in onze stalling. In het voorjaar leveren wij de boot weer op uw gewenste plaats af. Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op om een afspraak te maken of de mogelijkheden te bespreken.

Uw schip door ons winter- en of zomerklaar laten maken is voor ons iets wat we veel doen. Voor sommige (buitenboord) motoren en koelsystemen is het essentieel om deze van een antivries middel te voorzien zodat deze veilig de winter doorkomt. Vraag ons gerust!

Onderhoud, reparatie of poetsen van uw schip gedurende de stallingsperiode door één van onze professionals laten uitvoeren behoort tevens tot de mogelijkheden.

Voor het berekenen van uw aantal m2 van uw boot kunt u de volgende stelregel aanhouden. Lengte x breedte. Voor de lengte geldt de lengte van de boot óf de lengte van uw trailer. Voor de breedte geldt de breedte van uw boot.

  • indien gewenst kunnen wij vrijwel alle werkzaamheden voor u uitvoeren. Werkzaamheden dienen vooraf wel besproken te worden.
  • Voordat uw boot de stalling in wordt geplaatst wordt deze grondig schoon gespoten door ons. Daar heeft u dus GEEN omkijken naar!
  • Alle boten in onze winterstalling worden voorzien van folie. Dus optimale bescherming.

Winterstalling in Groningen direct aanvragen

    Ik wil gebruik maken van de haal- en brengservice

    U ZOEKT? WIJ VINDEN

    Zoekt u een boot en vindt u hem niet in ons assortiment? Behouden Vaart Watersport helpt u graag bij het vinden van uw boot. Laat ons uw wensen weten en wij vinden in ons netwerk de geschikte boot voor u!